Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠιστοποιήσειςΞηρά Δόμηση (Επίπεδο 2)

Ξηρά Δόμηση (Επίπεδο 2)

Η Ξηρά Δόμηση αφορά υλικά που χρησιμοποιούνται «εν ξηρώ» δηλ. χωρίς την χρήση υγρών. Τέτοια υλικά είναι οι γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, ινογυψοσανίδες και άλλα είδηπου χρησιμοποιούνται με άλλα εξαρτήματα ως υλικά πλήρωσης τοιχοποιίας. Έχουν σημαντικές ιδιότητες, που αφορούν τη θερμομόνωση, την ηχομόνωση, την πυραντοχή και την αντισεισμικότητα. Απαραίτητη κρίνεται η δυνατότητα σωστής αναγνώρισης των αρχιτεκτονικών και κατασκευαστικών σχεδίων και η υλοποίηση τους στο χώρο εργασίας. Η κατασκευή με γυψοσανίδες, μεταλλικά προφίλ και εξαρτήματα στερέωσης συστημάτων εφαρμόζεται ως σύστημα οροφών /ψευδοροφές, τοιχοποιίων/ διαχωριστικά, επενδύσεων τοίχων αλλά και άλλων συναφών κατασκευών για κάλυψη μηχανημάτων / σωλήνων ή και για διακοσμητικούς σκοπούς τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Η εξέταση των δεξιοτήτων και των απαραίτητων γνώσεων στο πλαίσιο της διαδικασίας απονομής του Επαγγελματικού Προσόντος «Ξηρά Δόμηση – Επίπεδο 2» διενεργείτε με τη χρήση των πιο κάτω μεθόδων εξέτασης:

  • Παρακολούθηση της εκτέλεσης της εργασίας σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.
  • Όταν η εξέταση σε πραγματικές συνθήκες κρίνεται δύσκολη, τότε γίνεται αποδεκτή η παρακολούθηση της εκτέλεσης της εργασίας σε συνθήκες προσομοίωσης.
  • Προφορική εξέταση κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης της εκτέλεσης εργασίας.
  • Γραπτή εξέταση με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και σωστό / λάθος.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ